Baba’nın sevgi mektubu

Çocuğum…

Henüz sen beni tanımazken ben seni tanıyordum. Seninle ilgili her şeyi biliyorum. Bütün geçtiğin yollarını biliyorum. (Âyet) Başındaki saçların sayısını bile biliyorum. (Âyet)

Çünkü seni kendi suretimde yarattım. (Âyet) Bende yaşıyor, hareket ediyor ve bende varsın. Sen benim soyumdansın. (Âyet) Henüz ana Rahmine düşmeden önce seni tanıdım. (Âyet) Yaradılıştan evvel seni seçtim ve herkesten önce seni ben istedim. (Âyet) Sen bir hata, bir tesadüf degilsin. Bilmelisin ki, bütün günlerin Kitabım’da yazılıdır. (Âyet) Doğum saatini ve yaşayacağın yerleri ben belirledim. (Âyet) Seni ana rahmindeyken ben şekillendirdim, Seni müthiş ve harika yarattım. (Âyet) Ve doğduğun gün seni ana rahminden dünyaya ben getirdim. (Âyet)

Ben sana uzak, ilgisiz, kızgın baba değilim. Ben sevgi’nin tek yorumuyum. (Âyet) Benim arzum da bu sevgiyle seni mest etmektir. Çünkü sen benim çoçuğumsun ve ben senin Babanım. (Âyet) Sana armağanlarım dünyadaki babanın verebileceklerinden kesinlikle çok daha fazladır. (Âyet) Çünkü ben her an mükemmel, kâmil olan bir Baba’yım. (Âyet) Aldığın her nimet benim ellerimden sana gelmekte. (Âyet) Çünkü sana sahip çıkan benim ve tüm karşılaştığın yardımına koşan benim, ihtiyaçlarının hepsini biliyorum. (Âyet)

Senin geleceğin hakkındaki planlarım hep umut doludur. (Âyet) Çünkü seni ebedi bir sevgiyle seviyorum. (Âyet) Denizdeki kum tanelerinin sayısından fazladır seni düşünüşüm. (Âyet) Sen tapınırken seninle beraber sevinçle coşarım. (Âyet) Hiçbir zaman sana iyilik etmekten vazgeçmeyeceğim. (Âyet)

Sen benim degerlimsin, gözdemsin, hazinemsin. (Âyet) Seni güçlendirmek benim yüreğime büyük bir sevinçtir. (Âyet) Sana bilmediğin büyük ve erişilmez şeyleri göstermek istiyorum. (Âyet)

Beni tüm yüreğinle ve tüm canınla aradığında, bulacaksın. (Âyet) Benden zevk aldığında da sana yüreğindeki tüm arzuları vereceğim. (Âyet) Bu arzuları senin yüreğine koyan da benim. (Âyet) Dilediğin ve düşündüğün her şeyden daha fazlasını yapabilecek kudretteyim. (Âyet) Seni sonsuz bir sekilde yüreklendiren ve cesaretlendiren de benim. (Âyet) Her türlü sıkıntıda da seni teselli eden bir Baba’yım. (Âyet) Kalbin kırıldığında sana en yakın olan benim. (Âyet) Çoban kuzusunu nasıl göğsüne alıp taşırsa, işte bende seni öylesine yüreğimde taşıyorum. (Âyet)

Bir gün tüm gözyaşlarını sileceğim ve bu dünyada seni üzen tüm acıları ortadan kaldırıp yok edeceğim. (Âyet) Ben senin Baba’nım ve seni oğlum Isa Mesih’i sevdiğim gibi seviyorum. Çünkü senin için duyduğum sevgiyi Isa Mesih’in aracılığıyla sana açıkladım. (Âyet)

İsa Mesih benim varlığımın özgörünümüdür ve onun aracılığıyla (Âyet ) sana senden yana oldugumu, sana karşı olmadığımı kanıtlıyorum. (Âyet) İsa Mesih, sen ve ben barışabilelim diye canını verdi. Dahası Isa Mesih’in aracılığıyla sana karşı tüm suçlarını artık saymayacağımı da gösterdim. (Âyet) Onun ölümü sana duyduğum sevgi’nin en yüksek doruk noktasıdır. (Âyet) Senin sevgini yeniden kazanabilmek uğruna benim için en degerli şeyleri senden esirgemedim. (Âyet)

İsa Mesih’in sana sunduğu müjdeyi kabul edersen, beni ve sevgimi de kabul etmiş olursun. (Âyet) Ve artık hiçbir şey bizi birbirimizden asla ayıramaz. (Âyet) Ben hep böyle bir Babaydım ve hep böyle bir baba olarak kalacağım. (Âyet)

Simdi sana soruyorum: sen benim çocuğum olmak ister misin? (Âyet)

Kollarımız açtım ve seni bekliyorum. (Âyet)

…Seni seven

GÖKSEL BABA’N

Umut Kilisesi